Tuesday, February 10, 2015

NW turns ONE

Salam!!

okay quick update-


birthday boy and ayah
mestilah dengan ibu
candid
simple deco
happy birthday sayang!
simple birthday cake 
love this!

Actually pada 1 January 2015 yang lalu, genap SETAHUN usia my sonshine ni. 
Kami celebrate bertiga je, lagipon besar dia ni apa yang dia faham. Haha.
Eh satu dunia raikan juga tau-- new year. Ok la tu kan?

Budak umur gini, nak terjah kek tu adalah.
InshaAllah panjang umur, murah rezeki. Next year kita celebrate dengan family ya sayang?

"So here it to you my baby boy! Happy 1st birthday my sonshine, my little star. Ibu cant wait to see how much you will change this next year. Ibu will always cherish our cuddle time & those sweet things that we always do. Ibu & ayah love you forever and always~
Just simple celebration for you. Just 3 of us. Because ibu knows people in the world are celebrating with you too. Happy New Year & Happy birthday NW"

Sorry, ini throwback story je.

Sekarang dah 13 bulan 10 hari;

NW's milestone:

dah berjalan sebelum umur setahun
gigi baru dua+dua (baru kuar)
dah pandai panggil ayah
dah sibuk bercakap
pandai tunjuk itu ini sambil bebel apa tah
pandai cakap LIF (bila naik lif)
suka cakap "ouchhhh" 
tiru cakap org la apa lagi.
jangan buat kelaku pelik2 sebab dia pon mengikut sama
cheeky
manja melampau
sibuk melompat
sibuk memanjat
pandai bukak peti ais

aaaaa..apa lgi eh?
tak ingat banyak nau dah aku skip- hehe.

ni video latest

video

Haha..sian dia, ibu terguna flash pulak masa rakam.